Website optimalisatie

WEBSITE OPTIMALISATIE

De laatste google trends en seo optimalisatie tips om de online vindbaarheid te vergroten. SEO is een vakgebied waar ieder bedrijf niet omheen kan om te kunnen scoren in Google.

In het kader van SEO is er een onderscheid te maken tussen websiteoptimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Website optimalisatie beperkt zich primair en eigenlijk uitsluitend tot alle relevante beinvloedbare factoren van een website.Dit is o.a. de performance van de website die bijvoorbeeld CDN caching servers zoals cloudflare of Google cloud CDN gebruiken voor een maximale performance en minimale laadtijd voor zowel desktop- als mobiele gebruikers.Zorg dat ook voor mobiele gebruikers van tablets en phones de laadtijd minimaal is en de lay out ook geschikt is voor deze groep gebruikers. Optimaliseer alle files zowel alle js en css files middels compressie als optimalisatie van images.

Deze zijn via sprites te combineren.Natuurlijk is het zaak de Metatags zoals de titel, description juist te duiden.Binnen iedere webpage zijn er verschillende tags die het onderwerp / keyword extra bedrukken zoals de H1 en H2 tag. Maak gebruik van snipped tekst die gerelateerd is aan uw keyword.

Een nieuw fenomeen zijn zogenaamde AMP pages wat staat voor AMP staat voor Accelerated Mobile Pages en is een project van samenwerkende partijen zoals Google,Twitter en verschillende uitgevers waaronder de New York Times en BBC.Heel kort door de bocht zijn AMP’s  eigenlijk gewone HTML pagina’s op dieet, een light variant van een zelfde pagina dus specifieke lay out voor mobiele apparaten.Website die AMP pages ondersteunen worden in mobile serp hoger gepositioneerd.bij Google. Het is tevens mogelijk om microdata binnen je website pagina op te nemen die extra duiding geeft aan de inhoud van aanwezige content ( tekst als afbeeldingen ). Website optimalisatie is slecht een basis om van start te gaan binnen het gehele proces om beter te scoren bij Google en overige zoekmachines. Aanvullend is Of page seo zoals integratie van social media plus linkbuilding essentieel!

Leave a Reply